| |

     


 

 

 

 

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onjuistheden en onvolledigheden zijn echter niet altijd uit te sluiten. 

De eigenaar van de website, KuiPerspective, geeft geen enkele garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op dit systeem werd geraadpleegd of die via dit systeem werd uitgewisseld.

De sitehouder aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze website.

KuiPerspective is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Door het ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruiken van de inhoud van deze website of delen ervan wordt inbreuk gemaakt op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruiken van deze website of delen van deze website op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan KuiPerspective te worden verzocht.

Heeft u bezwaren tegen of vragen over deze website dan wordt u verzocht direct contact op te nemen met KuiPerspective, per telefoon: 06-40952446 of per e-mail: KuiPerspective@online.nl